Bell Schedules » Fourth Grade

Fourth Grade

Fourth Grade
Description / Period Start Time End Time Length
First Block 8:00 AM 9:30 AM 90 min
Second Block 9:30 AM 11:00 AM 90 min
Recess 11:00 AM 11:30 AM 30 min
Lunch 11:30 AM 12:00 PM 30 min
AMP 12:05 PM 12:55 PM 50 min
Intervention 12:55 PM 1:15 PM 20 min
Third Block 1:15 PM 2:45 PM 90 min